Error "might be bug"

mabdelkarym's Avatar

mabdelkarym

19 May, 2016 03:21 PM

Hi,
I'm trying to have this xml tag in velocity and it keeps giving error

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>

Error:
An error occurred while rendering asset preview: Error on line 4: The processing instruction target matching "[xX][mM][lL]" is not allowed.

How to solve it?

Regards

  1. 1 Posted by Wing Ming Chan on 19 May, 2016 03:47 PM

    Wing Ming Chan's Avatar

    Hi,

    I used:

    <!--#protect<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>#protect-->
    
    and it went through without the error.

    Wing

  2. 2 Posted by mabdelkarym on 19 May, 2016 05:57 PM

    mabdelkarym's Avatar

    I did try that but it's not coming as part of the final page that has the xml.
    What do you suggest?

  3. 3 Posted by Ryan Griffith on 19 May, 2016 06:04 PM

    Ryan Griffith's Avatar

    Hi,

    If this is being applied to a specific Page output, there is an option at the Output level to include the XML declaration at the top of the published content. I would recommend going that route instead of injecting the declaration using your Format.

    Please let me know if you have any questions.

    Thanks!

  4. 4 Posted by mabdelkarym on 19 May, 2016 09:17 PM

    mabdelkarym's Avatar

    Thank you this solved my problem.

  5. Support Staff 5 Posted by Tim on 19 May, 2016 09:37 PM

    Tim's Avatar

    Thanks for the update! Glad to hear you've got this resolved.

    Take care.

  6. Tim closed this discussion on 19 May, 2016 09:37 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac