Site Import Issues

Tim's Avatar

Tim

07 Apr, 2016 02:26 PM

I noticed a few minor things while importing a Site:

  • The action appears to run 2 times. You'll see 2 messages in the bottom right-hand corner about the Site Import task starting. Log file confirmed that 2 Sites with the same name were being imported [see airbrake].(https://hannonhill.airbrake.io/projects/28297/groups/16587105183492...).
  • The incoming file name will be split in the wrong place if it contains multiple periods (.). For example, I imported a site file named www.example.edu.csse and it pre-filled the name field of the site with just www. I think in most cases we're just looking to strip the file extension (which makes sense), but some folks actually name their Sites using the fully qualified name.
  1. 1 Posted by Bradley Wagner on 07 Apr, 2016 02:44 PM

    Bradley Wagner's Avatar

    Believe the latter has been the case for a while. Think I saw that in a previous version as well.

  2. Bradley Wagner closed this discussion on 02 Jun, 2016 07:39 PM.

  3. 2 Posted by Bradley Wagner on 25 Aug, 2016 03:02 PM

    Bradley Wagner's Avatar

    Fixed a few issues with site imports that were mentioned here.

  4. Bradley Wagner closed this discussion on 25 Aug, 2016 03:02 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac